Млади глумци Драмског студија Народне библиотеке “ Бранко Радичевић” заблистали су на 45. “Масукиним позоришним данима”.

 Својим наступом одушевили све присутне и побрали бројне позитивне коментаре међу којима се посебно издвојио коментар који је написао Предраг Поповић, јереј Српске православне цркве епархије пожаревачко-браничевске.

Средњошколци су се на овом престижном фестифалу који се ове године одржавао 45. пут у Новој Плани представили представом “Нешто као срећа” која је настала по тексту Бранкице Радоњић, а коју је режирао дипломирани драматург Синиша Тешановић, ментор младих глумаца.
Млади глумци су публици приказали причу о тамној страни глумачког позива, тј. о младим глумцима који се на путу до популарности морају одрећи моралних кодекса и својих идеала.

Поред наших глумаца на фестифалу који се ове године одржавао од 26. новембра до 10. децембра представили су се бројни професионални и аматерски театари из Србије као што су : Позориште на Теразијама из Београда, Позориште Славија из Београда,Народно позориште из Београда,Театар на брду из Београда,Театар 011 из Београда,Позориште КУД Вук Караџић из Лознице,Рачанско позориште КЦ Радоје Домановић и домаћин ЦЗК Масука из Велике Плане.

Наши глумци су се овај пут нашли у друштву великих глумачкких и редитељских имена из Србије као што су : Љиљана Стјепановић, Мина Лазаревић, Раде Марјановић, Дејан Цицмиловић, Ђурђа Тешић, Јелена Ђокић, Виктор Савић, Слобода Мићаловић, Вук Костић и остали.
Учешће средњошколаца на 45. “Масукиним данима” потврда је преданог рада младих глумаца и њиховог ментора који већ неколико година дјелују под окриљем Народне библиотеке “ Бранко Радичевић”.

Драмски студио Нова Плана
Драмски студио Нова Плана
Драмски студио Нова Плана
Драмски студио Нова Плана
Драмски студио Нова Плана
Драмски студио Нова Плана
Драмски студио Нова Плана
Драмски студио Нова Плана